Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 4

Fyra timmar kvar för Sniper Elite-brädspelet på Kickstarter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sniper Elite är som bekant en väletablerad spelserie idag, och därmed finns det såklart folk som vill göra ett bräspel baserat på konceptet. Och jodå, ett sådant är på väg, där en spelare axlar rollen som den allierade prickskytten Karl Fairburne, där upp till tre andra istället spelar tyska soldater som försöker döda honom.

Utvecklarna beskriver det som ett spel där du måste "use a mix of tactical planning and careful insight to track the sniper's movements and outwit their bluffs". Och det låter ju faktiskt intressant, tycker vi. Spelet finansieras via Kickstarter, och de goda nyheterna är att målet sedan länge är uppnått till 400% med fyra timmar kvar av kampanjen.

Därmed har även ett antal delmål låsts upp, så det är ett tämligen välfyllt brädspel du får för pengarna. Surfa över till länken ovan om du tycker detta låter som ett kul spel för dig och dina vänner. Det finns tre alternativ att välja på mellan £40-£80 som ger dig själva brädspelet, delmålen samt expansioner.

Sniper Elite 4

Relaterade texter

Sniper Elite 4Score

Sniper Elite 4

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Geväret. Frisyren. Legenden. Sniper Elite 4 är här och Andreas begav sig tillbaka i tiden, tillbaka till Italien 1943. Efter att ha sparkat tysk-italienskt motstånd är han tillbaka med en avrapportering



Loading next content