Svenska
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Avalanche Studios New York utvecklar sitt största spel hittills

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet inte vad Avalanche Studios New York (Just Cause 4) arbetar på för tillfället, men vi kan åtminstone slå fast att det är deras största projekt hittills och att det tycks innehålla en öppen spelvärld. Detta noterades av en vaksam Twitter-användare som gått igenom deras platsannonser.

Bland annat kan vi läsa att spelet är "the largest and greatest AAA project we've ever taken on" och de slår också fast att det är frågan om ett "next-generation game". En annan godsak är att denna titel kommer "push animation quality a lot further than we have done previously and this will require us to take our animation technology to the bleeding edge".

Till sist får vi genom att läsa beskrivningen av Senior World Designer-giget veta att den sökande ska "plan, design, build and iterate the world with all its layers; world, biomes, landmarks, locations, roads and rivers. So that it connects and presents itself beautifully". Det låter onekligen som en levande, öppen spelvärld, tycker vi.

Ett nytt Just Cause är förmodligen lågoddsaren, men Just Cause 4 fick blandade betyg och sålde till synes inget vidare. Det kan såklart vara något helt annat som en uppföljare till Rage 2, alternativt en helt ny spelserie. Vad tror och hoppas du på?

Just Cause 4

Relaterade texter

Just Cause 4Score

Just Cause 4

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har glidflugit och mattbombat paradiset i Just Cause 4 och gillar det inte alls så mycket som vi hade förväntat oss...



Loading next content