Svenska
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League firar 'free to play'-övergången med Fortnite-samarbete

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic och Psyonix har som bekant sedan länge gått ut med att Rocket League skulle bli en 'free to play'-titel, och imorgon är det dags. För att uppmärksamma saken pågår en crossover med Fortnite i ett event man kallar ett Llama-Rama. Via detta kan vi se fram emot både bonusföremål och en onlinekonsert till helgen.

Sistnämnda startar 23:00 nu på lördag (och körs sedan igen 05:00 dagen efter samt 19:00 senare samma dag) och det handlar om Rocket League-favoriten DK Slushii som spelar på Party Royale. Bonusföremålen får du genom att utföra Llama-Rama Challenges i både Fortnite och Rocket League, där prylarna från ett spel dyker upp i det andra. Du kan läsa mer om detta här (Fortnite) och här (Rocket League).

Rocket League startade sin bana för fem år sedan som gratisspel till PS Plus. Sedan dess har det fullkomligen exploderat och består idag av ett stort community, en hälsosam esportscen och imorgon lär många fler prova på det eftersom det nu alltså blir gratis.

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content