Svenska
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Miles Morales

Grafikläget i Spider-Man: Miles Morales körs i 30 bilder per sekund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske vet, kommer du i Spider-Man: Miles Morales kunna välja mellan två grafiklägen. Nu har det i senaste numret av Game Informer avslöjats mer om detta och vad som skiljer de båda lägena åt.

Det vi gissar kommer locka flest spelare är det så kallade Perfomance Mode där en stabil bilduppdatering på 60 bilder per sekund hela tiden eftersträvas. Bland annat noteras att detta åstadkoms genom sådant som lägre upplösning och en generell "reduction in graphical effects", vilket bland annat betyder Ray-Tracing, skuggor samt ljussättning.

Om du däremot vill satsa på grafik, säger insomniac att de har ett Fidelity Mode att bjuda på. Här vill man erbjuda stabila 4K hela vägen och effekterna påslagna, men då får man finna sig i att bilduppdateringen dras ner till 30 bilder per sekund.

Vilken av dessa båda inställningar lockar mest för dig?

Spider-Man: Miles Morales

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Spider-Man: Miles MoralesScore

Spider-Man: Miles Morales

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Miles har tagit över stafettpinnen från en trött och semestersugen Parker i PS5-äventyret Miles Morales. Gamereactor har delat ut betyg...

0
Spider-Man: Miles Morales får en PC-trailer

Spider-Man: Miles Morales får en PC-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När Insomniac och resten av Playstation Studios utannonserade PC-utgåvan av Spider-Man meddelade de även att Spider-Man: Miles Morales skulle komma till "Master Race"...



Loading next content