Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ny Skyrim-mod gör det möjligt att spela i 60 bilder per sekund till Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim fortsätter vara ett ohyggligt populärt rollspel trots att det nu är inne på sitt tionde år. Redan 2016 meddelades att sperlet passerat 30 miljoner sålda spel och än idag fortsätter det spelas flitigt. Om du aldrig lirat det tidigare, men är sugen på att göra det nu - eller bara vill återuppleva det magiska äventyret till konsol - så klan vi rekommendera att du gör det nu till Xbox Series S och X.

WCCFTech rapporterar nämligen att användareen Smudegy5000 gjort en mod som i grunden är en simpel ändring av spelets ini-fil, som så slår av V-Sync och öppnar bilduppdateringen. Detta fungerar utmärkt till Xbox Series S/X då Xbox-versionen har ett bra stöd för moddar och vips kan du spela denna dunderklassiker i 60 bilder per sekund.

Det är dock ingen dedikerad uppdatering, så det blir inte en perfekt bilduppdatering och det kan enligt uppgift dippa lite ibland. Modden stänger dock av Achievements, men som vaksamma Resetera-användare noterat går det lätt att åtgärda:


  1. Start the game and go to mods

  2. Download and enable the mod

  3. Restart the game and open mod menu again

  4. Disable the 60 fps mod and restart the game

  5. Play the game with 60 fps!

Kommer du testa detta?

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content