Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone har nu över 85 miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har snackats en del om att Call of Duty inte längre skulle vara lika populärt som det en gång var. Om vi kollar på reda siffror, får vi dock en helt annan bild och Business Wire kan nu rapportera att Activision har "units sold through up over 40% year over year".

Och till detta har vi Call of Duty: Warzone, vilket är en fullkomlig best. Det har nu över 85 miljoner spelare trots att det ännu inte hunnit fylla nio månader. Detta betyder sammantaget att till "console and PC, the franchise has delivered the highest number of players in recorded history this year", och det blir ännu mer imponerande än så. Förra månaden var den bästa november serien någonsin haft sett till både antalet spelare och den tid de spenderat.

För att summera är Call of Duty alltså större än någonsin förr. Och så länge som kvaliteten håller i sig så bra som i Call of Duty: Black Ops Cold War, är vi faktiskt inte överdrivet förvånade.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content