Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock 4

Ny information om nästa Bioshock-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

En serie platsannonser hos Cloud Chamber Games, studion som arbetar på nästa Bioshock-spel, ger en inblick i hur spelet utvecklas. Twitter-användaren MauroNL har granskat och sammanställt.

HQ

Först och främst har vi Senior Voice Designer, vars platsannons avslöjar att spelet denne ska arbeta på är ett "ambitious, narratively-driven project full of character and personality" och att den sökande bland annat ska vara med och utveckla dialogsystem. Det låter därmed som att det kanske kan bli ett Fallout 4-liknande upplägg.

Studion letar även efter rollspelskompetens, och i annonsen för Systems Designer används termen "emergent sandbox world". Det tyder på att det återigen är en öppen spelvärld som väntar oss som i de båda första Bioshock-titlarna. System-designern ska även ansvara för "Interactive world systems and non-AI systemic ecology, player growth systems and progression and game balance and economy".

Nästa Bioshock-spel är sannolikt flera år bort, men det är såklart trevligt med små livstecken som visar att projektet rör sig samt att vi via platsannonserna även får en bild av riktningen.

Vad hoppas du på från nästa Bioshock?

Bioshock 4

Tack MauroNL

Relaterade texter

3
Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Epics grafikverktyg Unreal Engine 5 har redan från start sett lovande ut i offentliga teknikdemonstrationer och vissa utvecklare har redan bekräftat att de använder den...



Loading next content