Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy får uppföljare i jul - med 7200 banor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vet du inte vad du ska spela i jul när maten lagt sig som en sten i magen och du öppnat det fjärde och sista paketet strumpor? Om du söker något helt annorlunda än, låt säga, Cyberpunk 2077, så har Team Meat nu gått ut med lanseringsdatum för uppföljaren till det extremhyllade Super Meat Boy. På självaste lille julafton, den 23 december, är det dags att axla manteln som Super Meat Boy och Bandage Girl i garanterat lika svårt plattformande som sist.

Den stora nyheten denna gång är att du inte bara springer och hoppar, utan även slår dig fram genom banorna, vilket ska tvinga dig att ändra sättet du spelade föregångaren radikalt. Även den rutinerade spelaren lär dock ha att göra fram till julen 2021, minst. Spelet innehåller nämligen svindlande 7200 banor, vilket får sägas ge skäl för titeln. Ta dig en titt på trailern nedan, vettja.

HQ

Relaterade texter

4
Super Meat Boy Forever blir försenat

Super Meat Boy Forever blir försenat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Många betraktar original-Super Meat Boy som ett av de bäste moderna plattformspelen, och har följdaktligen väntat idogt på uppföljaren Super Meat Boy Forever. Det skulle...



Loading next content