Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Kolla in de hårda striderna i Rebirth Island Rumble

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Haka på oss och få en chans att vinna Astro Gaming-utrustning när vi livestreamar nio nordiska lag som slåss om Astro Gear samt kontanta priser.

Den 18 december klockan 17:00 till 20:00 firar vi lanseringen av säsong ett med en Rebirth Island-turnering, och du kan kolla in denna Rebirth Island Rumble-turneringen här på vår livesida. Sverige representeras av lag ledda av Michi, Dopest och Tejbz, medan Norge representeras av ThomasPaste, Amelie Snøløs och Sunni. Från Danmark kommer Jaxstyle, och Finland har skickat in AndyPyro och LaeppaStream.

Under livestreamen kommer vi att plocka ut den mest anmärkningsvärda kommentaren, som är den roligaste, mest klockrena eller bara den bäst passande för vad som händer på slagfältet, och belöna den med ett Call of Duty: Black Ops: Cold War A10-headset från Astro Gaming.

Du kan läsa med om Rebirth Island Rumble här.

Rebirth Island Rumble är alltså en turnering med fokus på den nya Rebirth Island-kartan i Call of Duty: Warzone. Nio utvalda streamerlag slåss om både kontantpriser och ett Astro Gaming Call of Duty: Black Ops: Cold War edition A10-headset. Gamereactor kommer att livestreama allt, och under livestreamen har även du möjlighet att vinna ett headset.

Säsong ett flyttar Call of Duty-berättelsen över hela världen, från Rebirth Island till The Pines köpcentrum i New Jersey, där Stitch och hans anhängare brygger upp biovapen i nog stora kvantiteter för att föra världen ett steg närmare domedagen.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content