Svenska
Gamereactor
nyheter
The Falconeer

Besegra Kraken i ny The Falconeer-uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de nya spel som släpptes tillsammans med Xbox Series S och X var The Falconeer. Vi gillade dess originella upplägg, men tyckte det hade för många brister för att kunna aspirera på toppbetyg. Lyckligtvis har utvecklaren Tomas Sala fortsatt bygga på sitt spel för att göra det bättre, och nu har han delat med sig av en trailer för en mastig expansion.

Denna heter The Kraken, och som du kanske anar är havsmonster en del av innehållet. The Kraken kan laddas ner redan nu och är trevligt nog helt gratis. I och med denna kommer även förbättringar som communityt efterfrågat såsom bättre strider samt smartare artificiell intelligens. Kolla in trailern nedan och glöm inte att läsa vår recension.

HQ
The Falconeer

Relaterade texter

2
The FalconeerScore

The Falconeer

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Falconeer är utvecklat av endast en ynka person, men räcker det för att flyga hem med ett toppbetyg? Joakim har testat Xbox Series X-versionen, och är redo att lämna omdöme.

0
Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tomas Salas och Wired Productions kommande The Falconeer är en av de mest unika titlarna vid Xbox Series X-premiären den 10 november. Här får vi spela diverse olika...

0
The Falconeer släpps den 10 november

The Falconeer släpps den 10 november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ytterligare ett spel har nu bekräftats ha premiär samma dag som Xbox Series S och X, i takt med att listan över releasespel till den nya generationen växer. Nästa på tur...



Loading next content