Svenska
Gamereactor
nyheter

Arkane Studios Austin arbetar på ett fantasy-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är många som undrat vad Arkane Studios Austin arbetar på. Sedan de släppte Prey år 2016 har det varit helt tyst, och många har hoppats på en uppföljare medan rykten pekat mot något helt nytt.

Nu har vi dock fått en första ledtråd via LinkedIn-profilen tillhörande Lisa Charriere, Senior VFX Artist hos Arkane Studios Austin. Hon skriver att hon arbetar på ett "Unannounced project in Unreal 4 (fantasy)". Det mest intressanta är såklart det sista ordet, som indikerar att de arbetar på ett fantasyspel.

Arcane Studios Austing har oss veterligt bara ett team och i tidigare platsannonser har de uppgett att de letar folk som vill arbeta med "our next AAA title". Kort sagt tycks detta fantasyspel har en rejält hög budget, och eftersom de rimligen arbetat på det några år borde ett utannonserande inte vara alltför långt borta.

Eftersom Arcane Studios köptes av Microsoft (studion är en del av ZeniMax) i höstas, kan vi rimligen räkna med att spelet kommer till PC och Xbox, samt att det förhoppningsvis även blir spelbart via xCloud till Android samt Ios. Om det även kommer till andra format, återstår att se.

Arkane Studios Austin arbetar på ett fantasy-spel
Bild från Prey.


Loading next content