Svenska
Gamereactor
nyheter

Macaulay Culkin vill ta bort Trump från Home Alone 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av tidernas bästa julfilmer handlar om en liten parvel som glöms bort ensam hemma när familjen drar på julsemester till Paris. Home Alone fick en nästan lika bra uppföljare ett par år senare, vilken dock lämnar en sur eftersmak för somliga då president Donald Trump dyker upp som ägare av Plaza Hotel, för att assistera protagonisten Kevin McCallister (Macaulay Culkin).

Men Trump är som bekant en kontroversiell figur och ännu mer så efter det misslyckade kuppförsöket mot kongressen av inhemska terrorister förra veckan. Nu vill många ta bort Trump från Home Alone 2 - och en av dem är Culkin själv. Han hakade på en diskussion på Twitter där en person postade ett klipp där Trump plockats bort från filmen digitalt, och kommenterade "Bravo". När en annan person föreslog en namninsamling för att få bort Trump från filmen, svarade Culkin kort och gott "Sold".

Enligt en intervju med regissören Chris Columbus, var det inte meningen att Trump skulle vara med i filmen. Han tvingade sig istället in i den och ska ha sagt "The only way you can use the Plaza is if I'm in the movie". Nu verkar det som att Trump kanske ryker oavsett, om Culkin med flera får som de vill.

Vad tycker du om denna typ av så kallade 'cancel culture'-lösningar?

Macaulay Culkin vill ta bort Trump från Home Alone 2


Loading next content