Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: "Minst två" stora outannonserade spel släpps till Xbox i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi känner redan till massor av spel som ska släppas under året, inte minst ett gäng som var planerade att lanseras under 2021. Men en del utvecklare och utgivare föredrar korta startsträckor (kortare period mellan utannonserande och spelsläpp), där bland annat Bethesda är kända för just detta. Att döma utifrån ett färskt rykte, är det en del spännande nyheter på gång till Xbox.

Det är Jez Corden, redaktör för Windows Central och känd insider, som i sin podcast Xbox Two berättar att han känner till "at least two games, big games" som ännu ej utannonserats och som kommer till Xbox under detta år. Det har tidigare ryktats flitigt om att Forza Horizon ska lanseras i år (innan det utannonserade Forza Motorsport släpps), vilket skulle kunna vara ett av dessa spel.

Men Microsoft har som bekant många utvecklare idag, och man skulle kunna tänka sig att någon av Bethesdas studios har något på gång eller att Microsoft är utgivare för någon tredjepartstitel. Viktigt att minnas dock att detta endast är rykten tills vidare, även om det såklart finns sämre källor än Jez Corden.

Rykte: "Minst två" stora outannonserade spel släpps till Xbox i år
Microsoft

Tack GamingBolt



Loading next content