Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon till PS5 har samma grafikinställningar som Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de spel som släpptes semiexklusivt till Xbox Series S och X var Yakuza: Like a Dragon. Det är den enda tillgängliga versionen till den nya generationens konsoler, men kommer även till Playstation 5 den 2 mars.

Nu har vi fått mer information om den utgåvan, och det visar sig att den är identisk med Xbox Series X när det kommer till grafikinställningar. Det betyder att du kan spela i 4K-upplösning och 30 bilder per sekund, alternativt ett smidigare alternativ med 1440p-upplösning och 60 bilder per sekund.

Sega säger nu även att Yakuza: Like a Dragon kommer till Xbox One och Xbox Series S/X den 25 februari i Japan (där det ännu inte släppts till Microsofts konsoler), vilket alltså är sex dagar innan det kommer till Playstation 5.

Vill ni veta mer om spelet, tipsar vi om vår recension.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content