Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

Resident Evil-kläder på väg till The Division 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft kör ofta cross-overs i sina spel och under gårdagskvällens Resident Evil-stream, utannonserade de tillsammans med Capcom att det nu blir gästspel i The Division 2. Det handlar om klassiska Resident Evil-outfits som släpps med start den 2 februari och går att få fram till den 15 februari.

Du får Leon Kennedys berömda Raccoon Police-uniform från Resident Evil 2 bara genom att logga in. Därefter kan du även försöka få tag på bland annat Jill Valentines kläder och Hunks utrustning. Totalt handlar det om 21 delar.

Kolla in trailern för detta här nedan. Vi gillar verkligen tilltag som dessa, men tycker det hade varit ännu roligare om Ubisoft uppdaterat The Division 2 till Playstation 5 och Xbox Series X.

HQ

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content