Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Allt du behöver veta om Season 8 i Apex Legends

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Apex Legends

Apex Legends har just inlett en ny säsong och med det kommer flera uppdateringar; från en ny Legend till ett nytt vapen och en omgjord bana - så finns massor att hålla kolla på. Lyckligtvis har vi en videoserie på gång som kommer berätta allt du behöver veta, och vi startar med en generell genomgång av Season 8 "Mayhem":

HQ
Apex Legends

I nästa video fokuserar vi på den nya hjälten som nu har släppts till spelet. Vem är Fuse och vad har han att tillföra Apex Legends? Se nedan:

HQ
Apex Legends

I vår tredje video kollar vi in den omgjorda King's Canyon-banan samt andra trevliga godsaker.

HQ
Apex Legends

Och sist men inte minst! Apex Legends har nu släppts till Nintendo Switch. Samma kompletta paket men med gratis battlepass-ranks, ett exlusivt skin och stöd för rörelsekänsligt spelande. Kolla in videon nedan för mer information.

HQ

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...



Loading next content