Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Storbritannien piffas till i Microsoft Flight Simulator

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi berättade förra månaden arbetar Asobo Studios på en ny World Update till Microsoft Flight Simulator, vilken denna gång är tillägnad Irland och Storbritannien och snygga till de båda länderna. Tanken var att uppdateringen skulle ha släppts för några dagar sedan, men som så mycket annat numera är tider svåra att hålla.

Nu är uppdateringen iallafall här och tack vare detta kan vi beskåda berömda landmärken (både naturliga och människoskapade) i både Irland och Storbritannien från ovan, där det som bekant finns en hel del att se. Det inkluderar bland annat Dovers vita klippor, det mäktiga Windsor-slottet, det väldiga naturreservatet Snowdonia i Wales, Loch Leven i Skottland och såklart Stonehenge.

Nästa region att uppdateras är Frankrike och Benelux, och denna World Update kommer i mars. Med tanke på pandemin finns dock risk att det blir april istället, men med tanke på att det är högkvalitativt innehåll helt gratis - känns det synd att klaga.

Microsoft Flight Simulator släpptes till PC i augusti förra året, och till sommaren kommer det även till Xbox Series S/X. Kolla in den vansinnigt läckra trailern för Irland och Storbritannien här nedan.

HQ
Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content