Svenska
Gamereactor
nyheter
New World

Amazons onlinerollspel New World försenat till augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Amazon i sista minuten bestämde sig för att skjuta upp sitt onlinerollspel New World från en augustipremiär 2020, hette det att det istället skulle släppas under våren 2021. Men så blir det inte och nu väntar en ny försening.

Efter en serie stängda tester de senaste månaderna har utvecklarna av Amazon Game Studios lagt upp ett meddelande där de skriver att New World nu skjuts upp till 31 augusti. Anledningen är att testarna, som förväntat, kommunicerat att både världen, stridssystemet, crafting och inte minst så kallat endgame-innehåll måste förbättras avsevärt, vilket inte kan göras i all hast.

Den goda nyheten är att alpha-tester kommer att dra igång i Europa med start den 30 mars, medan alla som förhandsbokar spelet kommer att få vara med i en sluten beta som börjar den 20 juli.

New World

Relaterade texter

5
New WorldScore

New World

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har landstigit Aeternum och provat på Amazon Studios nya ambitiösa onlinerollspel...

0
Chefen för Amazon Games har avgått

Chefen för Amazon Games har avgått

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tack vare sitt enorma kapital och sina hårda affärsmetoder har Amazon nått stora framgångar inom ett antal branscher, inte minst streaming, konsumentvaror och logistik....

0
New Worlds Server Transfer-funktion försenas

New Worlds Server Transfer-funktion försenas

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är fortfarande en mycket, mycket lång kö för de som vill spela New World, särskilt på de servrar som är befolkade av många spelare. Det finns förstås en lösning,...



Loading next content