Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight gästas av K-pop-mördare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa kapitel till Dead by Daylight har utannonserats, och den här gången väntar ett annorlunda upplägg. Det vankas nämligen K-pop. Det nya kapitlet, med titeln All-Kill, är nu igång på Public Test Build, där spelare kan prova på den nya mördaren, Trickster samt nya överlevaren Yun-Jin.

Trickster är en före detta K-Pop-superstjärna som blev mördare efter att avsiktligt ha låtit sina bandmedlemmar dö i en brand, varpå han blev beroende av att döda. Yun-Jin är däremot musikproducent på Mightee Record Label (ett fiktivt företag), som rekryterade Trickster till ett K-Pop-band och då upptäckte de fasansfulla handlingarna som mördaren begick.

För att säkerställa att K-popens värld behandlas på bästa sätt har utvecklaren Behaviour Interactive samarbetat med Kevin Woo från K-Pop-bandet U-KISS och den kanadensiska musikproducenten DJ Swivel - som tidigare arbetat med band som BTS.

All-Kill-kapitlet kommer till samtliga format vid ett ännu ej spikat datum.

Dead by Daylight
Behaviour Interactive
Dead by Daylight
Behaviour Interactive

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...



Loading next content