Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Singleplayer-event i Fortnite med ny säsong nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Fortnite lanserades gick det ut på att döda datorstyrda fiender i goda vänners lag i det spelläge som numera heter Fortnite: Save the World. Det var när battle royale lanserades några månader senare, som det tog fart på riktigt. Men efter ungefär tre års onlinefokus finns det nu plötsligt människor som har börjat hoppas på ett mer storyfokuserat Fortnite man kan spela ensam, och det visar sig att vi får en smak av detta när Fortnite Chapter 2 Season 6 börjar.

Epic Games avslöjar att nästa säsong av Fortnite börjar den 16 mars, och den här gången kommer man göra på ett nytt sätt. Istället för spelets traditionella liveevent där miljontals spelare samlas för att bevittna något maffigt vid en viss tidpunkt, ska säsong 6 börjar med att ta varje spelare får ett uppdrag som ska utföras på egen hand. De saker som händer där kommer förmodligen att finnas i spelvärlden för alltid, och du väljer själv när du vill ta dig an detta.

Fortnite är trots allt ett spel som har förändrats mycket genom åren, så förhoppningsvis väntar något väldigt spännande även den här gången.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content