Svenska
Gamereactor
nyheter
Hood: Outlaws & Legends

Hunter-klassen från Hood: Outlaws & Legends presenterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 10 maj är det dags för en mörkare, lite skitigare och definitivt mer multiplayer-fokuserad version av Robin Hood. Då släpps nämligen spelet Hood: Outlaws & Legends, vilket utvecklas av Sumo Digital (Sonic & All-Stars Racing Transformed, Sackboy: A Big Adventure), och erbjuder co-op med lag om fyra spelare som tävlar om att stjäla skatter.

Nyligen introducerades karaktären Robin the Ranger, och nu har turen kommit till Hunter Marianne (vilket sannolikt är en hyllning till Maid Marian, eller Marion som hon heter i svensk översättning). Detta är ett alternativ för alla som gillar stealth och att kunna slå ut fiender innan de ens hinner reagera. I en ny trailer får vi kolla in hennes färdigheter, vilket inkluderar ett fiffigt system för att vara osynlig längre om du kontinuerligt dödar fiender som ger dig några sekunder extra varje gång.

Du hittar videon härunder. Vi förmodar att de två kvarvarande karaktärerna John the Brawler och Tooke the Mystic presenteras inom kort.

HQ
Hood: Outlaws & Legends

Relaterade texter

4
Hood: Outlaws & LegendsScore

Hood: Outlaws & Legends

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har försökt fixa skatteåterbäringen via Hood: Outlaws & Legends, men har i slutändan landat i att vi hellre betalar hög skatt än behöver spendera onödigt mycket tid med detta...



Loading next content