Svenska
Gamereactor
nyheter
Necromunda: Hired Gun

Necromunda: Hired Gun avslöjat via Microsoft Store

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen överraskning att du förmodligen aldrig hört talats om Necromunda: Hired Gun. Det är trots allt inte utannonserat. Men trots det, finns det sedan igår på Microsoft Store med en egen butikssida. Det utspelas i Warhammer 40K-universumet och utvecklas av Streum On Studio (Space Hulk: Deathwing), med Focus Home Interactive som utgivare.

Det är ett utpräglat singleplayer-spel och kastar in dig i rollen som legoknekt. Spelmässigt är det förstapersonsaction som står på menyn och i beskrivningen av Necromunda: Hired Gun, kan vi läsa:

"Det är bra betalt, hunden är trofast och pistolen pålitlig - men överlever du jakten? Necromunda: Hired Gun är ett snabbt, våldsamt och nervkittlande FPS-indiespel inne i de mörkaste vindlingarna i Warhammer 40,000:s mest ökända stad."

Hunden ifråga är en cyber-mastiff som liksom du själv kan uppgraderas, och du har även en änterhake till ditt förfogande som tar dig "snabbt och smidigt genom de massiva miljöerna". Enligt butikssidan släpps det den 1 juni, vilket är en tisdag. Hittills känner vi bara till detta spel till Xbox One och Xbox Series S/X - men vi utgår från att det är en multiformatstitel som även kommer till PC och Playstation.

Att döma utifrån de första bilderna så ser spelet ut att bjuda på både bra design och imponerande teknik. Förmodligen kommer det utannonseras inom kort, och då återkommer vi såklart med mer information och förhoppningsvis en trailer.

Necromunda: Hired Gun
Necromunda: Hired Gun
Necromunda: Hired Gun
Necromunda: Hired Gun
Necromunda: Hired Gun

Tack Idle Sloth

Relaterade texter

3
Necromunda: Hired GunScore

Necromunda: Hired Gun

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Har du spelat dig less på Doom och vill ha en ny, kvalitativ retroskjutare? Olof har spelat Necromunda och du kan lugnt kan leta vidare...



Loading next content