Svenska
Gamereactor
nyheter
Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends-karaktären John the Brawler introducerad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hood: Outlaws & Legends är ett multiplayer-spel där du både tampas mot datorkontrollerade motståndare och andra spelare, allt med ett tema som bygger på Robin Hood-legenderna. Du och dina muntra män ska nämligen stjäla pengar från staten ("skatteåterbäringen", som Tuck kallar det i Disney-tolkningen), men tyvärr är det inte så lätt, för skatterna är välbevakade samt att andra rövarband också vill lägga rabarber på godsakerna.

Utvecklaren Sumo Digital och utgivaren Focus Home Interactive har tidigare introducerat oss for Robin the Ranger och Hunter Marianne som är två av de fyra karaktärerna som finns att välja på - och nu är det dags för John the Brawler. Kolla in videon härunder för en ordentlig genomgång, men som du kanske redan anat gillar denne lirare att begagna sig av råstyrka och våld för att lösa alla slags problem.

Den sista figuren, som ännu inte fått någon trailer, är Tooke the Mystic. Räkna med att få se mer av honom till veckan.

Hood: Outlaws & Legends släpps den 10 maj till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Förhandsbokar du, får du dock tjuvstarta tre dagar innan samt belönas med kosmetiska Forest Lords-pack.

HQ
Hood: Outlaws & Legends

Relaterade texter

4
Hood: Outlaws & LegendsScore

Hood: Outlaws & Legends

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har försökt fixa skatteåterbäringen via Hood: Outlaws & Legends, men har i slutändan landat i att vi hellre betalar hög skatt än behöver spendera onödigt mycket tid med detta...



Loading next content