Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 får massiv expansion baserad på de sju dödssynderna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen avslöjade IO Interactive att det är påskfirande på väg till Hitman 3, men tydligen hade danskarna mer planerat än så. Nu meddelas att Hitman 3 även kommer få sju expansioner baserade på de sju dödssynderna.

Själva samlingen heter kort och gott Seven Deadly Sins, och den första delen släpps den 30 mars. Då handlar det om girighet och historien tar oss till Dubai. Som trailern längst ner visar kommer de lyxiga omgivningarna att präglas halvt ofattbar rikedom och IO bekräftar att varje expansion kommer att erbjuda en egen visuell stil, ny spelmekanik, unika uppdrag och belöningar baserade på varje synd. Girighet kommer exempelvis att ge oss en tjusig kostym, en prålig käpp och ett mystiskt mynt. När det gäller själva Escalation-kontraktet är IO dock hemlighetsfulla och vill inte säga mycket mer än att girighet kan ha sitt pris.

Expansionerna kostar såklart en slant, men det väntar även gratis innehåll till varje dödssynd. Ytterligare information om detta kommer inom kort.

HQ
Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content