Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Rykte: Årets Call of Duty heter WWII: Vanguard

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Activision ännu inte har avslöjat något officiellt om årets Call of Duty, har många insiders och rykten sagt att det faktiskt var Sledgehammers tur förra året (Treyarech fick som bekant rycka in med sitt Call of Duty: Black Ops Cold War), men att deras spel kommer kommer i år istället. Enligt ett nytt rykte återvänder Sledgehammer till andra världskriget, precis som i deras senaste spel Call of Duty: WWII.

Ryktet startade på allvar med att vanligtvis pålitliga ModernWarzone släppte en video där de rapporterade att årets spel kallas Call of Duty: WWII Vanguard och utspelas i en alternativ version av 1950-talet, när andra världskriget aldrig tog slut.

Eurogamer har sedan dess bekräftat delar av den historien och fastställt att namnet är korrekt, men de pekar på hela idén med det alternativa 1950-talet är fel och påstår istället att spelet har en "traditional WW2 setting".

Vi räknar med att det inte dröjer länge till innan Activision berättar mer om vad vi kan vänta oss från årets upplaga, något de normalt gör i maj. Ifjol dröjde det dock längre, vilket antas ha berott på strulet med utvecklarbytet.

Call of Duty: Vanguard

Relaterade texter



Loading next content