Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Borderlands 3 och Marvel's Avengers till Playstation Now är endast för PS4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår kunde vi berätta att Sony utannonserat att Borderlands 3, Marvel's Avengers och The Long Dark ska läggas till i prenumerationstjänsten Playstation Now under april. Då utgick vi från att det inkluderade både Playstation 4 och 5 eftersom Borderlands 3 och Marvel's Avengers har gratis uppgraderingar till den nya konsolen. Nu visar det sig dock att så inte är fallet.

IGN bestämde sig nämligen för att stämma av detta med Sony, och det visar sig att det endast handlar om Playstation 4-utgåvorna. Vill du uppgradera eller spela dem till Playstation 5 så måste du köpa dessa versioner. Du kommer lyckligtvis kunna behålla din sparfil från Playstation 4 om du senare väljer att uppgradera, och hur du exporterar den till Playstation 5 kan du läsa mer om här.

Det är såklart lite trist, men det är inte första gången denna lösning används. När Final Fantasy VII: Remake släpptes till prenumerationstjänsten Playstation Plus i mars, var det också Playstation 4-versionen utan möjlighet att använda Playstation 5-uppdateringen.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers

Tack PushSquare

Relaterade texter



Loading next content