Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Rykte: Battlefield 2021 släpps direkt till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att tredjepartsspel släpps direkt till Xbox Game Pass är inget nytt, men det har mestadels handlat om indies och lite mindre titlar såsom Mutant Year Zero: Road to Eden. Men i april förändrades detta rejält sedan de två största tredjepartstitlarna denna månad - Outriders och MLB The Show 21 - båda lanseras direkt till Xbox Game Pass.

Man kunde tänka sig att de inte är isolerade fall utan en ny strategi från Microsoft, och enligt ett antal namnkunniga insiders, är just så fallet. När erkände insidern Shpeshal Ed nyligen besökte XboxEra-podcasten, sade han:

"Here's what I can say -- there's a certain third-party AAA first-person shooter that is highly likely to be launching on Game Pass this fall."

Det finns inte direkt jättemånga spel som passar in på den beskrivningen som släpps i höst, och vi kommer att tänka på Battlefield och Call of Duty. Då Sony har marknadsföringsrättigheterna för sistnämnda, är det i princip bara förstnämnda som är ett alternativ. Två andra insiders, Okami och Tom Henderson, tycks också instämma i ryktet.

Vi vet fortfarande inget konkret om Battlefield 2021, annat än att det släpps till hösten, något som bekräftades under EA:s senaste kvartalsrapport. Förhoppningsvis utannonseras det inom kort, även om det lär dröja tills åtminstone i sommar innan vi får veta om nya Battlefield släpps direkt till Xbox Game Pass. Tills dess gäller det att komma ihåg att det bara handlar om ett rykte.

Battlefield 2042

Tack Wccftech

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content