Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of the Sea

Call of the Sea tycks vara på väg till Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de första spelen som utannonserades till Xbox Series S/X var Call of the Sea, ett äventyrsspel med utmanande pussel som lät oss följa med en kvinna i jakten på hennes försvunne make. Det släpptes i december förra året till både PC och Xbox-konsolerna, och vi gillade det verkligen (kolla in vår recension).

Men Call of the Sea bekräftades redan tidigt vara tidsexklusivt till Xbox, och därmed var det bara en fråga om tid innan det skulle komma till andra format, där man framför allt kunde misstänka Playstation 5. Och väntan tycks bli kort. Sent igår twittrade spelets officiella konto "Nothing but greatness awaits", komplett med en utskuren bit ur Playstation-logon.

Och därmed känns det som att saken är klar. Vi räknar med ett formellt utannonserande inom kort, och tycker att du ska hålla utkik efter detta om du gillar äventyrsspel. Det är även värt att påminna om att det finns många tidsexklusiviteter släppts till de nya konsolerna, och har tiden gått ut för detta, lär fler vara på väg. Med lite tur kan det bli ännu fler spel att avnjuta framledes, alltså.

Call of the Sea

Relaterade texter

Call of the SeaScore

Call of the Sea

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Bara faktumet att berättelsen i Call of the Sea har inspirerats av Cthulhu-novellen gjorde valet av recensent lätt. Allas blickar drogs mot den något illaluktande kroppshyddan i hörnet. Fisk recenseras där fisk hör hemma och därför har vår frilansgöteborgare skrivit texten...



Loading next content