Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders-utvecklarna ber om ursäkt och bjussar på digitalt godis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

People Can Fly och Square Enix medgav snabbt att Outriders hade problem vid lanseringen på grund av att långt fler spelare än de hade räknat med försökte logga in. De har dock föredömligt kommunicerat hur de arbetat med att låsa problemen och varit allmänt transparenta, något som tycks ha varit uppskattat.

Nu är de värsta problemen över och i ett öppet brev på Reddit skriver de att alla som spelar Outriders före den 11 april kommer att få någon form av kompensationsgåva bestående av bland annat ett legendariskt vapen, en mängd titan som passar den nivå du är på och lämpligt nog en emote som heter "Frustration".

Samtidigt berättar de lite om vad nästa veckas uppdatering kommer att fixa och ändra. Bland annat står det att crossplay äntligen ska åtgärdas och att ett antal problem ska fixas. Som om det inte vore nog kommer de också att balansera om spelet lite med en så kallad hotfix som implementeras utan nedladdning. Detta gör alla klasser utom Devastator lite svagare, så vi inte automatiskt får legendarisk utrustning genom att göra Historian-, Bounty Hunt- och Monster Hunt-uppdrag flera gånger, samt justerar hur bra utrustning du får från vissa fiender och några andra saker.

Kolla in vår recension av spelet här för att läsa om det kan tänkas vara något i din smak. Outriders finns ute nu till PC, Playstation och Xbox (samt ingår med Xbox Game Pass).

Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content