Svenska
Gamereactor
nyheter

Utannonseras något Metal Gear-relaterat nästa vecka?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte varit några riktiga Metal Gear-nyheter på sistone och serien verkar ha pensionerats av Konami som inte verkar bry sig om TV-spel i någon större omfattning längre. Det har dock förekommit några rykten, och de två mest framträdande är att Konami försöker låta en tredje part licensiera varumärket för att göra ett eget spel, och att Bluepoint Games (remake-specialisterna) arbetar på Metal Gear Solid-remakes till Playstation.

Men sent igår fick vi äntligen ett konstigt livstecken från seriens officiella Twitter-konto, som skrev ett svar till en mystisk och nyskapad Twitter-användare:

"Tom, we talked about this. Please check your Codec each morning for meeting updates and evacuations in-case of PMC incursions. And we have visitors coming next week, so finish cleaning the vents and make sure the flags are all hung properly, but do not touch the C4 this time."

Nyckelorden här är "vi har besökare som kommer nästa vecka", vilket låter som en kryptisk sak att skriva. Vilka besökare, och varför informerar de oss alla om detta? Detta kommer såklart inte att avslöjas förrän till veckan, så låt oss hålla tummarna för att det faktiskt är något roligt på gång.

Utannonseras något Metal Gear-relaterat nästa vecka?


Loading next content