Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Blizzard-veteranen Jeff Kaplan slutar efter 19 år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oavsett om du har spelat World of Warcraft eller Overwatch, eller bara kikat på utvecklardagböcker från Blizzard för den delen, har du förmodligen sett och hört talas om Jeff Kaplan tidigare. Efter att ha varit en del av Blizzard i nitton år har han blivit en av de mest kända personerna i företaget, vilket gör dagens utannonserade extra speciellt.

Blizzard meddelar nämligen att Kaplan bestämt sig för att lämna Blizzard. Varken företaget eller Kaplan själv säger något om varför han slutar eller vad hans planer är för framtiden, vilket redan lett till vilda spekulationer spekulationer.

Samtidigt passar även Blizzard på att bekräfta att Aaron Kellers tar över som game director för Overwatch 2, och Keller lovar att ge oss en hel del spännande nyheter om det efterlängtade spelet "mycket snart".

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content