Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Dice bekräftar två nya Battlefield-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en del tisslande och tasslande när det kommer till nästa del i Battlefield-sagan och mycket har pekat mot en utannonsering nu i vår. Dice valde valde, i skuggan av alla rykten, att själva tidigare idag gå ut via deras officiella hemsida och prata om vad som står på tur för den populära flerspelarfesten, och enligt ett nytt inlägg av överhuvudet Oskar Gabrielson så har vi inte bara ett, utan två nya Battlefield-lir att se framemot. Det första är såklart nästa kapitel i huvudserien, och spelet i fråga beskrivs som ett stort och påkostat projektet till såväl PC som de nya konsolerna:

"Det har allt vi älskar med Battlefield - och tar allt till nästa nivå. Episk skala. Storskalig militär krigföring. Galna, oväntade ögonblick. Spelförändrande förstörelse. Enorma strider, fyllda med fler spelare och mer kaos än någonsin tidigare. Allt får liv genom kraften hos nästa generations konsoler och PC-datorer."

Man avslutade notisen med att meddela att vi kommer få veta mer "snart", men något exakt utannonseringsdatum var det inte tal om.

Däremot fick vi redo på att Battlefield även är på väg till det mobila formatet, och detta äventyret ska vara fristående och lanseras under 2022. Denna mobil-titel utvecklas förövrigt av studion iToys och beskrivs som ett "Battlefield-spel som tar det totala kriget till smartphones och surfplattor" .

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content