Svenska
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2 slog sitt eget Steam-rekord under helgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Titanfall 2 hade en av de strategiskt märkligaste lanseringarna någonsin, då EA släppte det veckan efter deras eget Battlefield 1 och bara en vecka innan Call of Duty: Infinite Warfare. Detta ledde till att ett briljant spel tyvärr förbisågs och det fick aldrig ens i närheten av den publik det förtjänade, och det hjälpte såklart heller inte att det till PC endast fanns till Origin.

Men för nästan ett år sedan kom det äntligen till Steam, och efter några Titanfall-relaterade nyheter nyligen som att Titanfall-innehåll kommer till Apex Legends och FPS Boost till Xbox Series S/X förra veckan, verkar det som att fler äntligen upptäckt denna pärla.

Som ett resultat slog det sitt eget Steam-rekord för antalet samtidiga användare under helgen med 16 974 spelare på en gång. I skrivande stund är det ungefär 9000 personer som njuter av spelet, vilket innebär att du enkelt kan hitta andra att spela med.

Om du någonsin vill prova detta, är just nu förmodligen det bästa tillfället sedan premiären. Fram till klockan 19:00 idag (måndag) är det dessutom 75 % rabatt på Steam, och det ingår även med både EA Play och Xbox Game Pass.

Du kan fräscha upp ditt minne om dess briljans genom att läsa vår recension och även kolla in lite gameplay nedan.

HQ
Titanfall 2

Relaterade texter



Loading next content