Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Stalker 2 tycks vara Xbox-exklusivt i tre månader

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Strax före helgen rapporterade rapporterade vi att GSC Game World tydligt sagt att det finns "inga planer för tillfället" att släppa Stalker 2 till Playstation 5. Vi noterade dock i vår analys att det inte finns något i detta som motsäger att det ändå kan släppas vid ett senare tillfälle till Sonys nya konsol, och spekulerade i att det kan ta ett år (som är vanligt vid tidsexklusiviteter).

Men läckta Microsoft-dokument från Epic /Apple-rättegången, berättar att väntan kan bli betydligt kortare för Sony-spelare. Enligt dessa är Stalker 2 ett tidsexklusivt spel i tre månader. Naturligtvis betyder detta inte automatiskt att det automatiskt därefter kommer till Playstation 5 - men chansen att detta händer ökar såklart rejält.

Samma dokument slog för övrigt fast att Tetris Effect: Connected är en tidsexklusivitet i sex månader, vilket innebär att det kan lanseras för fler format redan denna månad. Svenska Image & Forms kommande konsolexklusiva Xbox The Gunk tycks dock förbli exklusivt och släpps inte till andra format enligt dokumentet.

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Tack Wccftech

Relaterade texter



Loading next content