Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Kerri Ann Hoskins vill vara med i ett spel igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I höstas var det 25-årsjubileum för ett av de bästa fightingspelen genom tiderna; Ultimate Mortal Kombat 3. En av dem som var med och gjorde det till ett fantastiskt spel var Kerri Ann Hoskins i rollen som Sonya Blade, och hon hoppade i Sonya-dräkten igen för några nya bilder lagom till jubileumet.

Nu visar det sig att det kanske inte var sista gången vi fick se Hoskins i rollen som Sonya, för hon vill nämligen göra spel igen. Detta berättar hon i JanHalmes podcast, där hon förklarar att hon "would love to to video games again", samt lägger till "that's my legacy".

Eftersom Sonya Blade är i ungefär samma ålder som Kerri Ann Hoskins (51) i Mortal Kombat 11, hade det ju varit väldigt passande att ha med henne i Mortal Kombat 12, eller vad tycker du?

Mortal Kombat 11
Bild från Kerri Ann Hoskins galleri

Tack Destructoid

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content