Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood ser otroligt lovande ut i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tyvärr måste vi vänta till oktober innan vi får börja spela Back 4 Blood, vilket ju drabbades av en försening tidigare i år - och väntan blev inte precis lättare efter dagens trailer som du hittar nedan.

Left 4 Dead-skaparna Turtle Rock Studios har släppt en mer än tre minuter lång video som förklarar hur Back 4 Blood bygger vidare på Director-systemet med spelets säregna kortsystem. Som redan nämnts får du före varje omgång ett urval av kort med både positiva och negativa effekter. Således kommer det att vara upp till oss att välja vilka som passar vår spelstil, gruppsammansättning och vilka utmaningar som önskas. Videon i sig visar flera exempel på detta med en mängd olika kombinationer samt hur dessa påverkar spelet för att säkerställa att varje omgång blir spännande och unik.

Visst sjutton ser det väl lovande ut?

HQ
Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content