Svenska
Gamereactor
nyheter
Judgment

Playstation Store läcker uppföljare till Judgment

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi rapporterade nyligen att Sega tycktes antyda något Judgment-relaterat med en timer som räknade ner till ett avslöjande den 7 maj, klockan 15:00. Med bara några timmar kvar, verkar det dock som att Playstation Store kan ha läckt att det handlar om en Judgment-uppföljare.

Twitter-användaren Wario64 har <en href="https://twitter.com/alexzan__/status/1390389230199771150" target="_blank">delat</a> en skärmdump från den japanska butiken där vi kan se en ny titel i serien som heter Lost Judgment. I en ytterligare tweet nämns även att spelet släpps den 21 september till både Playstation 4 och 5. En annan Twitter-användare kallad alexzan_ påpekade också att det verkar finnas både en Standard Edition och en Digital Deluxe Edition.

Klockan 15:00 idag är det alltså dags för en utannonsering, men vi skulle bli mäkta förvånade om det inte handlar om just detta.

Judgment
Wario64

Relaterade texter

5
JudgmentScore

Judgment

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Johan har undersökt om det är lika kul att vara detektiv i Kamorucho som det vanligtvis är att vara en yakuza i denna spinoff.

0
Spela Judgment gratis denna helg

Spela Judgment gratis denna helg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lost Judgment lanseras nästa vecka (den 24 september), och vi har redan delat med oss av våra åsikter om det i vår recension. Om du funderar på att köpa det, men inte är...

0
Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

NYHET. Skrivet av Kim Orremark

Judgment är det nya spelet från Ryu ga Gotoku Studio (läs vår recension) och även om det påminner mycket om Yakuza-serien, som studion annars är känd för, finns det en...



Loading next content