Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Gearbox: Vi arbetar på nästa stora Borderlands

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ryktats mycket om en Borderlands-spinoff utvecklat av en okänd studio den senaste tiden. Även om inget sådant har utannonserats ännu, har huvudutvecklaren (och skaparna) av Borderlands-serien - Gearbox - nu bekräftat att de inte är inblandade i något sådant projekt som hjälpstudio.

Detta betyder inte att det inte kommer, utan helt enkelt att Gearbox antingen gör det helt själv eller inte alls är inblandad. Något de dock är involverade i, är nästa stora Borderlands, som vi antar är Borderlands 4. Detta bekräftades också på Twitter av producenten och Gearbox-chefen Randy Pitchford, som skrev:

"We are definitely working on some amazing stuff that, I hope, will surprise and delight you. Plug: if anyone out there has Skills-To-Pay-Bills and wants to get in on some Borderlands action, we're working on the big one :)"

Han delade också en adress med platsannonser om du funderar på en karriär på Gearbox för att arbeta med "the big one. Surfa över hit för att se om det finns något som passar dig.

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content