Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Playstation 5-versionen av Sniper Ghost Warrior Contracts 2 försenas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I mars meddelades äntligen att Sniper Ghost Warrior Contracts 2 skulle släppas till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X nu i juni - men så kommer det tyvärr bara bli till viss del.

CI Games låter nämligen via Twitter meddela att Playstation 5-versionen av Sniper Ghost Warrior Contracts 2 försenats på grund av "unforeseen technical issues". Däremot berörs inte PC, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series S/X där det alltså fortfarande är juni som gäller. Och eftersom Playstation 4-spel går att lira till Playstation 5 så påminner utvecklarna om detta, samt att det stödjer gratis uppgradering.

För att be om ursäkt för förseningen, har utvecklaren beslutat att göra det första DLC-paketet gratis till alla versioner, och mer information om detta kommer senare. Tills vidare har vi inget nytt lanseringsdatum för Playstation 5-utgåvan, eller vetskap om vad som är fel med den versionen.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Sniper Ghost Warrior Contracts 2Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Sniper Ghost Warrior Contracts 2Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Relaterade texter

3
Sniper Ghost Warrior Contracts 2Score

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

På en klippa någonstans i mellanöstern ligger jag nu helt blickstilla och spanar med min kikare. Jag skannar av området noggrant och hittar till slut min måltavla. Jag...



Loading next content