Svenska
Gamereactor
nyheter

Zack Snyder: "Warner är väldigt Anti-Snyder"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Narrativet och retoriken som använts kring hur "bra", eller "dåligt", det gått för april-premiären av Zack Snyder's Justice League har varit intressant att följa, inte minst med tanke på att vi fått veta mycket om hur Warners toppchefer aktivt motarbetat Zack och hans vision för vad deras gemensamma superhjälte-universum bör och kan vara för något. I och med detta har Warner själva sagt att filmen i stort sett floppade, medan det nu finnes information rörande närmare sex miljoner nya HBO Max-prenumeranter i samband med releasen samt många fler miljoner kinesiska tittare. Om man börjar räkna känns det långt ifrån otroligt att Snyder Cut redan spelat hem de 700 miljoner som HBO gav till Zack för att kunna slutföra sin fyra timmar långa spandex-historia men Warner vidhåller via olika kanaler att den inte är en succé, och att de har noll intresse av att arbeta med Snyder något mer.

Nu har Zack dessutom gått ut med lite mer information rörande hela Justice League-soppan precis som flera av stjärnorna i filmen. Wonder Woman-skådespelerskan Gal Gadot har bekräftat att Joss Whedon hotade med att ödelägga hela hennes karriär om hon inte gick med på att filma scenen då Flash "ramlar" på hennes bröst medan Cyborg-skådespelaren Ray Fisher delat med sig av samma typ av upplevelse när han inte ville filma den rätt hopplösa "Boya!"-scenen som finns med i 2017 års "Josstice League". Snyder uttalade sig förra veckan om att han inte ville stödja Snydercut-rörelsen (online) under de gångna två åren eftersom han var relativt säker på att Warner då skulle stämma skiten ur honom, och nu har han berättat att han är väl medveten om hur "anti-Snyder" Warners nuvarande bossar är.

Zack Snyder rörande "samarbetet" med Warner Bros/DC:
"Warner Bros. has been aggressively anti-Snyder if you will. What can I say? Clearly, they're not interested in my take. But I would also say that they certainly weren't interested in, I would have said originally, in my take on Justice League. They certainly made decisions about that." Länk

Här på Gamereactor älskar vi Zack Snyder's Justice League för allt vad den är, och inte är, och tycker fortfarande lite synd om Snyder som varit vänlig, försiktig och minst sagt diplomatisk genom allt detta. Med tanke på hur extremt hett barnförbjudna superhjältar är just (Invincible, Jupiter's Legacy och The Boys) känns det dessutom som att Warner tabbar sig här, igen, och vägrar se vad fansen bevisligen vill, och inte vill, ha.

Hur känner du, här?

Zack Snyder: "Warner är väldigt Anti-Snyder"
En hel filmvärld är rörande överens om att Snydercut är lite drygt 3000% bättre än 2017 års Whedon-film.


Loading next content