Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Insider: "Starfield är exklusivt till Xbox och PC. Punkt."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Innan Microsoft förklarade sin strategi för Bethesdas spel framöver, spekulerades det mycket om främst The Elder Scrolls VI och Starfield skulle vara PC/Xbox-exklusiva eller ej. Trots att Xbox-bossen Phil Spencer kort efter att köpet var avklarat förklarade att affären handlade om "delivering great exclusive games for you that ship on platforms where Game Pass exists", har det fortfarande funnits människor som hoppas att titlarna så småningom skulle dyka upp till främst Playstation 5.

Men åtminstone för Starfield verkar det alltmer osannolikt att döma utifrån läckor och rykten, och under helgen förklarade flera välkända insiders att det helt enkelt är en exklusivitet. Den mest frispråkiga av dem var VentureBeats redaktör Jeff Grubb, som twittrade något som är svårt att missuppfatta:

"Starfield is exclusive to Xbox and PC. Period. This is me confirming that."

Medan Grubb förvisso har en bra meritlista när det kommer till läckor, rykten och spekulationer - är det fortfarande ingen officiell bekräftelse såklart. Flera andra namnkunniga insiders sade dock att de har hört liknande uppgifter, men vi får förmodligen vänta till E3 i juni för ett definitivt besked.

Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content