Svenska
Gamereactor
nyheter
Everwild

Everwild tycks ha varit under utveckling i över fem år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Rare utannonserade sitt kommande Everwild under X019-eventet i november 2019. Sedan dess har vi bara fått en ny glimt av det, och det var under Xbox Series X-presentationen förra sommaren. Därmed är det inte heller mycket vi vet om spelet, även om Rare har sagt att vi bör förvänta oss något "världen aldrig har sett tidigare".

Nästan på dagen för ett år sedan rapporterade vi att Everwild faktiskt verkade vara längre in i utvecklingen än man kunde tro, och skrev då att projektet startade 2017. Men en Twitter-användare med alvögon som matchar Legolas, har nu hittat bevis på att Everwild-utvecklingen faktiskt startade för mer än fem år sedan, med aktiv utveckling sedan 2019.

Det har tidigare ryktats om att Everwild skulle vara vara flera år bort, men förhoppningsvis kan fyndet innebära att väntan kanske inte blir fullt så illa som somliga befarat.

EverwildEverwild
EverwildEverwild
EverwildEverwild

Tack Pure Xbox

Relaterade texter

0
Microsoft: Everwild-ryktena är lite extrema

Microsoft: Everwild-ryktena är lite extrema

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För nästan två år sedan utannonserade Rare sitt nästa projekt efter den framgångsrika piratsimulatorn Sea of Thieves. Det heter kort och gott Everwild, och att döma...



Loading next content