Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Stance släpper officiella Halo Infinite-sockar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla vet hur obekvämt det är med våta strumpor, inklusive Spartan-krigare. Åtminstone tror vi det, eftersom klädmärket Stance nu har utannonserat en produkt vi inte visste att vi behövde... Halo Infinite-sockar.

De säljs i askar som pryds av Master Chief och innehåller två par. De beskrivs såhär:

"The Halo Infinite collection features a limited-edition custom box set, with two casual combed cotton crew socks highlighting design aesthetics from the game's beloved heroic super-soldier, the Master Chief, Petty Officer John-117. The sock designs are both knit, with one style being tie-dyed and the other having a reflective print of the Chief's iconic silhouette."

Dessa strumpor är sydda med Stance patenterade Infiknit-teknologi som "never rips, never tears", och det låter ju praktiskt för en Spartan. Som du kanske anar är första omgången redan slutsåld, men förhoppningsvis är mer på väg.

Brukar du själv köpa kläder med spelmotiv?

Halo InfiniteHalo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content