Svenska
Gamereactor
nyheter

HP släpper nya gaming-produkter under namnet "Victus"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Omen by HP är ordentligt påkostade., kapabla, konkurrenskraftiga, saftiga gamingburkar för den superkräsne proffsgamern - råder det lite och inga tvivel om. Men för många spelare är de produkterna såklart lite väl dyra, och just därför rullar HP nu ut en ny serie gamingprodukter som de valt att döpa till "Victus". Först ut är laptop-modellen Victus by HP 16 som beskrivas som en "gaming dator för casual-publiken"

Saxat ur den officiella pressreleasen:
"Som den första medlemmen i Victus-familjen har Victus by HP 16 en stilren design, i samma storlek som många 15-tums modeller, och blir tillgänglig i färgerna mica silver, performance blue, och ceramic white med en 16-tumsskärm med upp till QHD22, 165 Hz23 och Eyesafe®24 för låga nivåer av blått ljus. Andra funktioner inkluderar:

• Kraftfull: Grafikkort upp till NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB eller AMD Radeon RX 5500M,
processorer upp till Intel Core i7-11800H25 eller AMD Ryzen 7 5800H26 och upp till 32 GB
DDR4 3200 MHz-minne.

• Coola komponenter: Breda fläktventiler på under- och baksidan skapar ett femvägs luftflöde så att komponenter förblir svala även under långa och tunga spelsessioner. SSD upp till 1TB Gen47 PCIe och dubbla SSD-diskar som stöder RAID 09 samt Intel Optane 27.

• Kontroll via OMEN Gaming Hub: Dra nytta av kraftfulla interna funktioner som Undervolting28, Performance Mode, Network Booster och System Vitals med OMEN Gaming Hub förinstallerat."

HP släpper nya gaming-produkter under namnet "Victus"
Victur by HP, en modellserie strax under de mer kraftfulla Omen-burkarna.


Loading next content