Svenska
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

Högtryck på ingång i form av Powerwash Simulator

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bor du också i lägenhet? Då vet du hur svårt det är att hitta tillfällen som lämpar sig för högtryckstvätt. Tidigare har man ju varit tvungen att köpa sig en kåk för att kunna högtryckstvätta fasader, marksten, berghällar, poolväggar och grillgaller men nu är det snart slut med det. Nu är räddningen nära. Faktum är att den redan är i Early Access.

Med PowerWash Simulator behöver stadsbor aldrig mer fundera över hur det känns att dra på högtryckstvätten och bara se vattnet slå hårt mot aktuell smutsig yta. Spelet går föga överraskande ut på att du skall högtryckstvätta saker och ting, av trailern att döma dessutom till trivsam hissmusik. Du skall helt enkelt utföra olika typer av jobb, från små enkla tvättar till större och mer komplicerade tvättjobb och för att kunna utföra ditt värv på bästa och mest effektiva sätt har du olika munstycken, såpa och andra verktyg. Ju mer pengar du drar in, desto fler verktyg kan du lägga vantarna på.

PowerWash Simulator kan bli din våta högtryckstvättardröm redan i dag och finns att köpa på Steam för 17,99 euro. Här kan du kika på spelets trailer!

Kommer du att testa denna högtryckstvätt?

PowerWash Simulator

Relaterade texter

4
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har högtryckstvättat allt från flygplan till villor och rymdfarkoster i märkligt beroendeframkallande PowerWash Simulator...



Loading next content