Svenska
Gamereactor
nyheter
Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms får inga fler uppdateringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en video på Creative Assemblys officiella Youtubekanal för serien beskrev företaget kommande planer om att de ska sluta med allt stöd till Total War: Three Kingdoms. Detta har förargat en del konsumenter som på ett något omoget traditionellt sätt visar sitt missnöje genom att betygsbomba serien och denna titel.

Beslutet att gå vidare utan att patcha och släppa mer dlc till den nu två år gamla titeln beror på att de jobbar på ett nytt projekt. Spelets sista patch är 1.7.1 som släpptes samtidigt som videon. De förklarar också att de inte har medlen och resurserna att bygga mer innehåll, vilket kan indikera att de inte säljer tillräckligt väl. Utvecklarna bakom specifikt denna titel har brutit sig loss och kommer i framtiden att fokusera enbart på denna tidsperiod inom varumärket Total War.

Om deras uppkommande projekt blir något i stil med Attila: Total War, Napoleon: Total War eller ett fullstort projekt återstår att se. CA har sagt att det kommer att utspela sig under samma tidsperiod men inte ha något att göra med det föregående. Det kan indikera många saker som nya format, ett större fokus på fantasy eller historia.

Är du intresserad i ett nytt spel baserat på Sagan om de tre kungarikena?

Total War: Three Kingdoms

Relaterade texter



Loading next content