Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands

Här är första bilden från Borderlands-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ju mer vi hör om den hittills stjärnpackade Borderlands-filmen desto större växer sig hoppet om en fantastisk TV-spelsfilm och det visar sig nu att en av stjärnorna, Jamie Lee Curtis (som spelar Tannis), inte kunde vänta med att marknadsföra filmen. Nu har hon nämligen släppts den första bilden från filmen, där vi kan se Cate Blanchett (eller snarare hennes silhuett) som Lilith. Om Curtis får tillåtelse kan vi också se fram emot en glimt av Jack Blacks och Kevin Harts karaktärer nästa vecka, men förhoppningsvis inte bara silhuetter av dem.

I övriga roller ser vi också Kevin Hart som Roland, Jack Black som Claptrap, Ariana Greenblatt som Tiny Tina, Florian Munteanu som Krieg. Janina Gavankar som Commander Knoxx, Edgar Ramirez som Atlas, Olivier Richters som Krom, Benjamin Byron Davis som Marcus, Charles Babalola som Hammerlock, Cheyenne Jackson som Jakobs, Gina Gershon som Moxxi, Steven Boyer som Scooter, Ryann Redmond som Ellie och Haley Bennett som en helt ny karaktär. Hur ser dina förväntningar ut på Borderlands-filmen?

Borderlands
Eli Roth regisserar och filmen förväntas få premiär under 2022

Relaterade texter

Borderlands: Zombie Island of Dr. NedScore

Borderlands: Zombie Island of Dr. Ned

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Ungefär en månad försent kommer Gearbox Halloween-inspirerade Borderlands-expansion, Zombie Island of Dr. Ned. Och nog finns det zombies alltid, något vi gillar...



Loading next content