Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Brutal action och gameplay i ny Warhammer 40,000: Darktide-trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår hade vi mycket att dela med oss av kring Warhammer-universumet, och en av de saker vi rapporterade om var att Dan Abnett (författare till många Warhammer 40K-böcker) nu bekräftats som medförfattare till Warhammer 40,000: Darktide - ett spel baserat på samma grunder som Warhammer: Vermintide 2. Det vill säga co-op-action för upp till fyra personer med level-träd och liknande.

Nu kan vi även bjuda på en ny trailer som du kan hittar nedan. Precis som du nog förväntar dig vankas brutal action, imponerande grafik och lite gameplay, samtidigt som Abnett introduceras.

Vi har fortfarande inget lanseringsdatum för Warhammer 40,000: Darktide, men det kommer att släppas till både PC och Xbox Series S/X i år, och ingår även med Xbox Game Pass från dag 1.

HQ
Warhammer 40,000: Darktide

Relaterade texter

0
Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)Score

Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt års försening har nu Xbox Series S/X -versionen av svenska Fatsharks senaste actionäventyr lanserats, samtidigt som stora förändringar gjorts med en ny patch. Vi har recenserat...

5
Warhammer 40,000: DarktideScore

Warhammer 40,000: Darktide

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hackat demoner med; spadar, motorsågssvärd, hammare och sprängt dödssjuka monster med granatkastare i Vermintide-utvecklarnas senaste...



Loading next content