Svenska
Gamereactor
nyheter
Tiny Tina's Wonderlands
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Borderlands-spinoffen Tiny Tina's Wonderlands utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Först ut att visas på Geoff Keighleys Summer Games Fest var Tiny Tina's Wonderlands, ett stand alone-spel i Borderlands-serien från Gearbox. Dess genre kategoriseras som "fantasy shooter" och under trailern fick vi prov på detta i form av en eldsprutande drake och karaktärsmodeller i Borderlands klassiskt tecknade grafikstil.

Förutom att vi har sedvanligt trevliga Borderlands-aktiga strider att se fram emot, så kommer spelare denna gång att ha möjlighet att skapa sina karaktärer utseendemässigt från grunden och välja olika klasser åt dem.

En hel mängd erkända skådespelare så som Andy Samberg (Hot Rod), Wanda Sykes (Curb Your Enthusisam), Will Arnett (Arrested Development) gör röster till biroller, och Ashly Burch återvänder som rösten till Tiny Tina själv.

Enligt Randy Pitchford, VD på Gearbox, har spelet varit i utveckling i över tio år (!) och kommer innehålla en kampanj med co-op stöd för upp till fyra personer och fullt med saker att göra även efter det att eftertexterna rullat.

Tiny Tina's Wonderlands

"Early 2022" är det planerat släpp för Tiny Tina's Wonderlands och plattformerna inkluderar Windows via Epic Games Store och Steam, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Här kan du se trailern i sin helhet.

Relaterade texter

2
Tiny Tina's WonderlandsScore

Tiny Tina's Wonderlands

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat rollspel med Borderlands-seriens meste galning, Tiny Tina, och haft ganska roligt i hennes sällskap...

1
Ballantine's släpper en Borderlands-whiskey

Ballantine's släpper en Borderlands-whiskey

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de mest minnesvärda karaktärerna i Gearbox Softwares Borderlands-spel har alltid varit den förföriska Mad Moxxi, som äger en egen bar (eller kanske en nattklubb?)....



Loading next content