Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Rykte: Black 4 Blood släpps på Xbox Game Pass dag ett

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Turtle Rocks nya samarbetsskjutare Back 4 Blood hade ett framträdande under gårdagens Summer Game Fest, men en potentiellt stor nyhet verkar ha utelämnats under visningen. Spelet i fråga tycks nämligen vara på väg till Xbox Game Pass, i alla fall om vi får tro ordet som sprid på internets bakgator. Ryktet började ta fart efter att Microsofts prenumerationstjänst nämnts i beskrivningen till en av äventyrets videos, och när det noterades plockades nämnda klipp ner helt och hållet. Det är visserligen inget stensäkert bevis på att zombie-liret är på väg till Xbox Game Pass (det har ryktats om flera spel förut utan att stämma), men möjligheten finns i alla fall där tills vi får mer information. Imorgon ska Xbox hålla i sin klassiska E3-konferens och chansen finns att vi hör något om saken redan där och då.

Back 4 Blood

Tack, VG24/7

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content